Varför dataöverföringshastigheten minskas när en säker anslutning är aktiverad

När en säker anslutning är aktiverad beror dataöverföringshastigheten på belastningen på de servrar som används för Internet-anslutningen. Under tider med hög belastning kan hastigheten reduceras betydligt. Vi gör allt för att säkerställa att användare av programmets Obegränsade version alltid har den högsta dataöverföringshastigheten.